KONYA / KARATAY - Karatay Halk Eğitimi Merkezi

Tem

Ortaöğretime Geçiş Tercih ve Yerleştirme Kılavuzu Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yayınlandı.

Kılavuza ulaşmak için tıklayınız.

Haz

Kurumumuz bünyesinde(yeterli başvuru olması halinde) TEMMUZ ayı içerinde açılması planlanan kurslarımızı görmek ve ön kayıt oluşturmak için lütfen tıklayınız.

Haz

Nur Camii altında Kadın giyim modelisti yardımclığı kursu Kurum Müdürü Yaşar KOLUKISA tarafından ziyaret edildi.

Haz

Tatlıcak Ortaokulda açılan Çeyiz ürünleri hazırlama kursu, Kurum Müdürü Yaşar Kolukısa tarafından ziyaret edildi.

Haz

Destekleme ve Yetiştirme Kursları (DYK)  bünyesinde yükseköğretime hazırlanan tüm mezun öğrencilerimize hafta sonu yapılacak olan TYT ve AYT sınavlarında başarılar!

Haz

KURSLARIMIZLA KÖYLERDEYİZ PROJESİ KAPSAMINDA AĞSAKLI KÖYÜNDE AÇMIŞ OLDUĞUMUZ SÜRÜ YÖNETİMİ KURSUNU KURUM MÜDÜRÜ YAŞAR KOLUKISA ZİYARET EDEREK İSTİŞARE VE DENETİMLERDE BULUNDU.

Haz

Başvuru kılavuzu için tıklayınız.

Haz

Bakanlığımızca, halk eğitimi merkezlerinde ailenin güçlendirilmesine yönelik 2 bin 231 Baba Destek Eğitimi Kurs Programı düzenlendi. Kurslarda, 3-6 yaş ve 7-11 yaş arası çocuğu bulunan babaların çocuğun gelişiminde önemli olduklarını fark etmeleri, çocukların ihtiyaçları ile ilgili bilgilenmeleri, çocukla ilgili uygun beklentiler edinmeleri, evdeki iş ve sorumluluk dağılımında demokratik tutumu benimsemeleri gibi becerileri kullanmaları hedefleniyor.

Haz

Kurum Müdürü Yaşar KOLUKISA çeşitli kurs merkezlerindeki kursları ziyaret ederek bilgi aldı ve gerekli denetimleri gerçekleştirdi.

Haz

Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü Eğitim Politikaları Daire Başkanı Galip GÜLMEZ Kurumumuzu ziyaret etti.

May

Konya Karatay Halk Eğitimi Merkezi olarak Konya'da ilk ve tek olma özelliği bulunan, kuyumculuk atölyemizde kursiyerlere kuyumculuk mesleğini tanıtmak ve kuyumculuk sanatını meslekleri haline getirmeleri amaçlanmaktadır.

Ayrıca atölyemizde kursiyerler tarafında üretilen ürünlerin satışının yapılarak kursiyerlerimizin aile bütçelerine katkı sağlamalarına imkân verilmektedir.

Nis

Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının sevincini yaşamamızı sağlayan Türk Ulusunun önderi Mustafa Kemal Atatürk'ü, Birinci Meclisimizin kahraman üyelerini ve bu uğurda canlarını ortaya koyan şehit ve gazilerimizi saygı ve rahmetle anıyoruz.

Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü ve Birleşmiş Milletler Çocuklara Yardım Fonu (UNICEF) iş birliği ile yürütülen örgün eğitim sistemi dışında kalmış geçici koruma altındaki çocukların eğitim imkânlarına kavuşturulmasına yönelik yürütülen Hızlandırılmış Eğitim Programı (HEP) projesinde eğitimlerine devam eden öğrencilerimizle 23 Nisan kutlamaları gerçekleştirildi.

Projede görev yapan Türkçe Öğretmenimiz ve Rehber Öğretmenimize katkılarından/çalışmalarından dolayı kurumumuz adına teşekkür ederiz.

İstiklal Marşı'nın Kabulünün 100. yılı kutlu olsun.

Karatay Halk Eğitimi Merkezi - Online Kurs Başvuru Sistemi