KONYA / KARATAY - Karatay Halk Eğitimi Merkezi

Kas

Türkiye'nin ev sahipliğinde 25 Ağustos-3 Eylül tarihleri arasında İstanbul'da düzenlenmiş olan AVRUPA KİCK BOKS ŞAMPİYONASI (WAKO EUROPEAN KİCKBOXING CHAMPIONSHIP) KARATAY HALK EĞİTİM MERKEZİ 2 kursiyeri Milli formayla Ülkemizi temsil etmiş olup gümüş ve bronz madalya ile 2 Avrupa derecesi alarak yarışmaları tamamlamıştır.

Kurumumuzda açılan Kıck Boks kursunda Süleyman HATİPOĞLU öğretmenimiz eşliğinde yapılan yarışmada kazanan öğrencilerimizi tebrik ederiz.

-UĞUR ALİ GÖKSEL:Avrupa 2.

-AHMET HAKAN GÖKSEL:Avrupa 3.

Tem

En İyi Narkotik Polisi Anne Projesi kapsamında kursiyerlerimize yönelik Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünden görevli NARKOREHBER Polis Memuru Mehmet YALÇIN İstiklal Kurs Merkezimizi ve Çelebi Kurs Merkezlerimize ziyarette bulunmuş olup, kursiyerlerimize eğitim verilmiştir.

Tem

Kurumumuz kapsamında Akifpaşa Kurs Merkezimizde olan UNHCR Projesi aracılığı ile açılan Mutfak Elemanı Kursumuza Şef olan Ali ÇALIK Halis KANYILMAZ Et Doğrama ve Pişirme Teknikleri için özel eğitim ve ziyarette bulundular.

Tem

Motorlu Taşıt Sürücüleri Trafik Ve Çevre Öğreticiliği Kursumuza başvuru da bulunan kursiyerlerimiz Kurumumuzda başarılı bir şekilde eğitimlerini tamamlamışlardır. Eğiticilerimiz Ercan IŞIK, Mustafa GÜNEYK, Davut AKBULUT, Mürüvet BAŞOĞLU, İsmail VURAL, Numan UĞUZ 'a emeklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Haz

Kurum Müdürümüz Yaşar KOLUKISA Çatalhüyük Kurs Merkezini Ziyaret etti.

Haz

Kurumsal kapasitemizin geliştirlmesi amacıyla idari binamızda atıl bulunan kısmın düzenlemesi yapılarak öğretmenlerimizin ders aralarında dinlenmelerini ve uygun saatlerde okuma yapabilmeleri için Okuma-Dinlenme Salonunu oluşturulmuştur.

Tem

Kurumumuz bünyesinde devam eden kurslarda  Sıfır Atık kapsamında yapılan ürünler Hayat Boyu Öğrenme haftasında ve yıl sonu sergimizde sergilendi.

Çeşitli alanlarda devam eden kurslarıızda atık malzemelerin tekrar  kullanılabilir örneklerini sergileyen usta öğretici ve kursiyerlerimize teşekkür ederiz.

Haz

''Kurslarımzla Köylerdeyiz.'' projesi kapsamında İsmil mahallesinde Süt Sığır Yetiştiricisi kursumuz devam etmektedir.

Ayrıca proje kapsamında El Sanatları,Hayvan Sağlığı,Bahçecillik alanlarında kurs planlaması yapmak için ilçemiz Yarma ve Karakaya Mahallelerine kurum müdürümüz Yaşar KOLUKISA ve M.Yardımcımız Kürşad BİLGİN tarafından ziyaret gerçekleştirildi.Proje ile ilgili mahalle muhtarlarına açılabilecek kurslarla ilgili bilgiler verilmiş mahalle halkının talepleri alınarak kurs yerleri ile ilgili ziyaret gerçekleştirilmiştir.

Haz

Kurumumuz bünyesinde devam eden Aşçılık Kursu kursiyerlerimiz Necmettin Erbakan Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları bölümünü ziyaret ettiler.

İlgili ziyerette destekkerini esirgemeyen Bölüm Başkanı sayın Doç.Dr.Yılmaz SEÇİM'e ve Öğretim görevlisi sayın Cemil USLU'ya teşekkür ederiz.

Haz

Kurumumuz bünyesinde görev yapan idareci ve öğretmenlerimizin kişisel ve  mesleki gelişimlerini destekleyici   Hizmetiçi Eğitim talebimizi oluşturduk.

May

Konya Numune Hastanesi Toplum Ruh Sağlığı Merkezindeki öğrencilerimiz Bağlama ve Sulu Boya Resim kurslarını Şehir Parkında açık hava eşliğinde hem eğlendiler hem de derslerini işlemiş olup, Kurum Müdürümüz Yaşar KOLUKISA öğrencileri ziyaret ettiler.

May

Türkiye deki Mülteciler ve Ev Sahibi Toplulukların Finansal Katılımnı Projesi kapsamında açılan Birikim Eğitimi Kursumuz eğiticileri Ahmet ÖZDAĞ ve Recep KAYMAK'ı Kurum Müdürümüz Yaşar KOLUKISA ziyarette bulunmuşlardır.

Nis

Kurumumuza ait UNHCR(Birleşmiş Milletler Mülteciler Yüksek Komiserliği) Projesi Oyun Odası Öğretmeni Fatma GÜL ve Yabancılara Yönelik Türkçe Eğitimi Öğretmeni Seher TÜZ öğrencileri ile birlikte Müdürümüz Yaşar KOLUKISA'ya bayram ziyaretinde bulundular.